2006.04.15. - Újra és újra...

Ismét eltelt egy hét, ismét a szikes tavon jártam. Az az igazság, hogy a kilátástalan helyzeteket szeretem jó párszor megtapasztalni, mielőtt rájövök, hogy más megoldást kell találnom...Nem változott semmi... a sátrat csak a kelő nappal szemben lehet lerakni, és biza ez rá is nyomja a bélyegét a fekete-fehér tollruhás gólyatöcsökről készült képekre.

 
Várom az új vakumat, melynek segítségével egy kis derítést eszközölve, talán megoldom ezt a problémát. Addig meg marad a nem kevés utómunka...
 

4 megjegyzés:

csgzs írta...

Azért ez az utómunka igen jól sikerült!! A kép továbbra is nagyon tetszik. Dinamikus és szép a kompozíció. Hiába, a kitartás meghozza gyümölcsét.

Unknown írta...

Kedves szavaid hatasara ujra elovettem a nagy kepmanipulalo szoftvert es dolgoztam meg egy kicsit a kepen... Ne inspiralj, mert nem haladok a munkammal!!!

Jó Sir Robin a bátor írta...

Hát ez gyönyörű. Ahogy a madár farktollain átszűrődik a fény, a vízcseppek meg befagynak a levegőbe.. Nagyon szép. Ezt a nagy nikonnal lőtted kézi fókusszal?

Unknown írta...

Jaja... a nem is olyan nagy Nikonnal! Sajnos nem tökéletes a kép, vannak fókuszhibái... sajnos a manuális követőfókusz és a rohamosan romló informatikus szemem nem igazán alkalmas akciófotózásra, de gyúrok rá!