2010.07.27. - Madáritató werk (a 100. bejegyzés)

Sokan jelezték, hogy hiányolják a madáritató készítésének werkfotóit... Jogos a felvetés... egy ilyen méretű és komplexitású projekt igenis megérdemli, hogy jól követhető fotódokumentációval bírjon. Sajnos azonban én erre nem gondoltam, így képek nem készültek a különböző munkafázisokról. De a rajongói nyomás olyan mértékű volt, hogy nem hagyhattam figyelmen kívül... ezért ma szétbontottuk az építményt, majd rekonstruáltuk a munkafolyamatokat, újraépítettük az itatót és közben a mobiltelefonnal rögzítettünk pár pillanatot. Íme ezek...



Kimérve az oszlopok helye

Segítő kezek

Összeállt a szerkezet

Talicskázás és feltöltés után
Ez volt a 100. bejegyzés a blogban... Köszönöm, ha olvasol!

8 megjegyzés:

beeproject írta...

MÉg egy picit álcázni kéne,vagy majd benövi a fű?
Nem gyanús az állatoknak?

Unknown írta...

Gyanúsnak nem gyanús, természetes közeg minden ha nincs ott ember :-) A tetejét bevetettem fűvel az oldalán meg majd feljön a gaz. Most már zöld a domb... Köszi BeeTm a lelkes kommentelést! Üdv!

Unknown írta...

Szia Péter!

Mit is mondhatnék. Nagyon tetszenek a bejegyzéseid és a hozzá kapcsolódó képanyag is teljesen jó. Általad az ember beleélheti magát a fotózásba. Én is "üzemeltetek" egy blogot, ha van kedved kukkantsd meg. Igaz nem olyan nagy szám mint ez. thomasphoto.blog.hu

További szép fotókat kívánok!

Tamás

Névtelen írta...

Péter,

először is engedd meg, hogy a 100. bejegyzésedhez gratuláljak.

Másodszor pedig az itató remek lett így a képek és a leírásod alapján. Arra lennék kíváncsi - ha szakmai dolgokat is megosztasz velem(velünk) hogy a sátrat hová és milyen távolságra állítod fel?

Üdv: Laci

Unknown írta...

Laci a Névtelen:
Üdv! Nem titok ez... a sátor az itató túlsó végétől 4 méterre (2 méter vízfelület + 2 méter) van, így 400-600mm ekvivalens gyújtótávolsággal lehet kényelmesen fotózni. Az itató mögött 15-20 méterre vannak a fák így kellő a távolság a kellemes háttérelmosáshoz.

Unknown írta...

Thomas:
Megnéztem a blogodat... gratulálok hozzá. Érződik a tisztelet és az önzetlen természet szeretet. Ez a legfontosabb. És vannak ám ott jó képek is... de miért nemlehet őket nagyobb méretben is megtekinteni??

Üdv!

Unknown írta...

Nem tudom igazából, így üzemel a blog már egy ideje. Lehet elgondolkodok a nagyobb méreten, de az a baj, hogy újra kell dobni az egészet.

Tamás

Topoly írta...

Kicsit megkésve, de 100. posztod kapcsán (is:) gratulálok blogodhoz! Sokat tanultam posztjaidból és a közös utakból, nagyon köszönöm a segítséget! Jó egészséget és jó fényeket! (Nem vagy túl nagy sörös, ezért majd valami jobbfajta házi finomsággal megemlékezünk a századikról.)